15-06-07

Telefoontje uit de bergen

Waarschijnlijk vind ik pas het komende weekend aansluiting op het Internet en kan ik jullie dan pas persoonlijk te woord staan. Ondertussen wordt er af en toe (na een telefoontje vanuit de bergen) wel een berichtje gepost in mijn naam om zo jullie berichtenhonger wat te stillen.
decoration
De eerste dagen verliepen volledig volgens schema. Meer problemen dan wat last van pijnlijke schouders heb ik niet. Maar volgens mijn gevoel is die rugzak toch een beetje te zwaar gepakt. Je kan het een beetje vergelijken met een zak cement waar je de godganse dag mee rondzeult, welliswaar in een betere verpakking. Misschien betert het nog wel: "De eerste loodjes wegen het zwaarst" zeggen ze en hopelijk geldt dit ook voor die 18kg wegende zak op mijn rug, anders wordt het nog een helse tocht.Groetjes Johan.

12:24 Gepost door Johan Van Moorhem in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

nieuws van het thuisfront te Lovendegem Dag papa,
Blij al berichtjes van jou te hebben ontvangen. Op je tanden blijven bijten is de boodschap die je jongste zoon wil geven! Aangezien hij toch nog ondeugend uit de hoek wil komen wil hij je ook meedelen dat je tocht ook niet te gemakkelijk mag zijn :-)

Hou je goed en hou het veilig
Lieve groetjes
Simon & Aline

Gepost door: simon en aline | 15-06-07

dag johan in de bergen
k wens je een licht zonnetje als gezelschap.
ga zo door.
het ga je daar goed!
je petekind,
lize aka aminata

Gepost door: lize | 16-06-07

Gieren Dag Johan, we hopen dat alles weer goed gekomen is,en dat zo'n klein ongevalletjes je niet tegenhouden. Allé, iets anders, hier in België weten ze niet waarom de gieren naar Vlaanderen gevlogen zijn. WIJ WEL NATUURLIJK," als een Vlaming zo'n inspanning levert, dan moe die wel goe gegeten hebben". Marina en Guido

Gepost door: Guido Peers | 19-06-07

De commentaren zijn gesloten.