14-09-07

BIJNA 100 DAGEN LATER...

Bijna 100 dagen later en nog geen regering

Bijna 100 dagen later en de film van de trektocht glijdt soms in slow motion door mijn hoofd

Bijna 100 dagen later en iedereen blijft me vragen wat het volgend project gaat zijn. Inmiddels geef ik als standaard antwoord dat ik een sponsor zoek om zulks te financieren, want het 6 weken rondtrekken heeft me een flinke duit gekost, wetende dat Frankrijk niet het goedkoopste land van Europa is.

Bijna 100 dagen later en deze webblog blijft lezers aantrekken. Met meer dan 4000 op de teller. Of zijn het steeds dezelfde die-hards  ? Om niet eindeloos over de Coast-to-coastwalk door te bomen zou het daarentegen nuttig zijn een nieuwe webblog op te starten, met een andere titel. Maar sedert mijn vraag in vorig artikel om me te helpen bij het vinden van een gepaste titel heb ik slechts 1 suggestie binnengekregen . Over de inhoud moet ik zelf nog eens brainstormen met het beeld in de spiegel, want de onvoltooid tegenwoordige tijd bevat vaak niet meer dan de koele routine van een dagje winkeltje spelen of andere dagelijkse besognes.

Bijna 100 dagen later en nog eens een artikel in het Brugsch Handelsblad van de onovertroffen beernemse spreekbuis Reginald Braet. Over de persbelangstelling heb ik absoluut niet mogen klagen., integendeel, maar wellicht wordt dit toch het laatste. Anderzijds werd ik onlangs aangesproken om eens mijn verhaal met bijhorende diashow over te doen voor een gezelschap geïnteresseerden, dus qua belangstelling blijft het sudderen.

Bijna 100 dagen later en nog steeds heimwee naar de bergen...

BHB 1409

16:48 Gepost door Johan Van Moorhem in Alpinisme | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |