01-07-08

BIJNA 365 DAGEN LATER...

Bijna een jaar later en van die regering waar we zolang op gewacht hebben nog niet veel soeps gezien...

Bijna een jaar later en bijna 10 000 lezers en lezeresjes die deze blog hebben gelezen of blijven lezen... Het geeft me het goed gevoel dat ik er een vervolg aan moet breien...

Bijna een jaar later en mijn bergschoenen zijn kompleet versleten. Laatst heb ik ze nog eens omgesjord in functie van de opkuis van het verzopen en modderig festivalterrein van Classics Werchter en nu staan ze verweesd, beslijkt en zieltogend in het schoenenrek te kijk naast het splinternieuw stel bergboots dat ik vanochtend bij Adventure kocht...

Bijna een jaar later en ik herbeleef mijn tocht van vorige zomer in schijfjes van soms kristalheldere herinneringen aan dag, plaats en omstandigheid. Ik hoef maar mijn ogen te sluiten en ik zie en ruik de bergen, de rotsen, de bossen, de bergmeren, de paadjes en mijn eigen gehijg en gezweet als ik weer eens bergop struimel... Of ik duik in mijn foto's en voel me weer onderweg.

En kijk...het volgend project lonkt weer. Dankzij een vraag van zoonlief Simon om nog eens de bergen in te trekken tesamen met vriendin Aline, heb ik een kleine week trekking samengepuzzeld, en jawel: terug naar de Pyreneeën.

Vertrekkend vanuit Cauterets met het prettig weerzien van Phil en Mary van hotel Le Chantilly, gaan we via de talloze meren  en een stukje HRP (Haute Randonnée Pyrénéenne) richting Spanje om daar een stuk GR 11 te lopen in oostelijke richting tot de Ordessa vallei.

De bergen roepen weer, ik kan niet anders dan mijn hartstocht volgen.

13:13 Gepost door Johan Van Moorhem in Alpinisme | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.