13-05-09

BEDANKT 15000

15000 lezers (-essen) van deze uitdeinende blog : BEDANKT.

Deze blog probeert u op de hoogte te houden van de tochten die ik onderneem, al of niet gekoppeld aan berglandschappen, waaraan de titel van de blog oorspronkelijk was gekoppeld: mijn "sponsor@bergtochtproject" van nu al 2 jaar geleden (maar soms oh zo kristalhelder in het fotografisch archief van mijn gedachten)

Wat drijft iemand om zich te engageren in het ondergaan van pijn en lichamelijk afzien om de roes van een bijna zen bewustzijn en AHA-erlebnis te ervaren ? Want geef toe, je moet er nogal wat zweet, inspanning en spierpijn voor overhebben om een geestelijke compensatie te krijgen.

Zou ik niet beter thuis lui-uit in mijn zetel achteroverliggen met een biertje en een zak chips om alle wonderen van de wereld op me laten afkomen via National Geografic of een goed boek ?

Het is net dat passief laissez-passer gevoel dat me doet kokhalzen. Ik wil het niet ingelepeld krijgen: voorgekauwde kost heeft me altijd argwaan bezorgd: de kritische ik moet het zelf aan den lijve  ondervinden alvorens ik een conclusie trek.

Je zult mijn frapatsen en het zoeken naar het verleggen van mijn grenzen via telkens nieuwe uitdagingen dus nog even moeten dulden...

Maar nogmaals: bedankt 15000 bloglezers (-essen)

 

13:10 Gepost door Johan Van Moorhem in Alpinisme | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.